Pariuri sportivePariuri sportive

Riscul enorm este ca, daca lucrurile degenereaza, el sa faca apel la ajutor extern, adica la forma­tiuni pe care Iranul le sponso­rizeaza direct de decenii: Hezbollah, Hamas, talibanii din Afganistan si Pakistan.

Batalia care se poarta acum este pe de parte impotriva realegerii contestate a lui Ahmadinejad dar, pe fond, constituie revolta fara precedent impotriva statului islamic fundamentalist. Formatiuni paramilitare extrem de bine organizate si inarmate, unitati formate din barbati sau femei care raspund exclusiv directivelor date de mollahi si indoctrinate de decenii pentru a fi gata sa raspunda "atacurilor teroriste ale Marelui Satan". Ghidul Suprem, Ayatolahul, este cel care detine comanda reala, iar structura nationala clericala difuzeaza in teritoriu ordinele sale, avand la dispozitie nu numai trupele regulate, ci si formatiunile reunite sub egida Gardienilor Revolutiei.

Fiindcă tocmai când a dat Marian să-şi întindă aripile deasupra întregului partid, ca organizator al întâlnirii de la Turnu Magurele şi după ce a securizat el spaţiul discuţiilor, e limpede că a încasat- de două ori. Marian, care ar fi vrut ca moţiunea lui să ţină capul de afiş al întâlnirii de la Turnu Măgurele, s-a trezit băgat la fundul sacului şi trădat tactic şi de Mircea Geoană. Statisticile arată că poliţiştii sunt ţintă din ce în ce mai vizată de infractori.

Cine sunt aceşti „miliţieni împuţiţi”, cum le spunea un cunoscut om politic, deranjat că un agent a îndrăznit să-i tragă pe dreapta maşina senatorială cu girofar? Aceste fapte s-au petrecut doar în ultimele zile iar victimele au fost poliţişti în misiune.

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article


Pariuri sportive online Unibet
Bonus case de pariuri

Copyright © 2017 Pariuri sportive